Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
1 kávéskanál sütőpor
2 csomag vaníliás cukor
22 dkg finomliszt
15 dkg kristálycukor
20 dkg étcsokoládé
10 dkg margarin
2 dl tejföl
½ kávéskanál szódabikarbóna
10 dkg tejcsokoládé

Leírás

Az étcsoki felét és a tejcsokit lábasba tördeljük, a vajat hozzáadjuk. Kevergetve, kis lángon fölolvasztjuk, majd félrehúzzuk. A tojást a kétféle cukorral jó habosra keverjük. Az olvasztott csokit és a tejfölt hozzáadjuk. A lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval összeforgatjuk, majd az előzőekbe dolgozzuk. A maradék étcsokit apró kockákra vágjuk, és ezt is hozzáadjuk. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit margarinnal kikenjük, és a masszával háromnegyedükig megtöltjük. Előmelegített sütőben, közepes lánggal, kb. 20 percig sütjük. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4