Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az előkészület során, a csülköt alaposan tisztítsuk meg, és bőröstől vágjuk közepes kockára. Ezt követően, a hagymát is tisztítsuk meg, és vágjuk kockára. Második lépésben, a bográcsot tegyük tűz fölé, kenjük ki alaposan zsírral, és tegyük a húst az aljába, majd erre halmozzuk a hagymát. Addig süssük kevergetve, míg a hús megfehéredik. Ezt követően, öntsük fel annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Majd tegyük rá a megmosott, felszeletelt paradicsomot, valamint a paprikát is. Következő lépésben, szórjuk meg a szükséges fűszerekkel, a zúzott fokhagymával, és addig főzzük, míg megpuhul. Aki szereti, akár 1 dl bort is önthet hozzá. Lényeges, hogy lassú tűz fölött főzzük, mert a végcél az, hogy a csülök alatt, sűrű mártás maradjon. Tálalás előtt, tejföllel behabarhatjuk.