Receptek Levesek Csontleves
Hozzávalók
1 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej fokhagyma
1 marék Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
½ kg sárgarépa
1 fej hagyma
1 csokor petrezselyemzöld
10 dkg zeller
0,3 kg fehérrépa
1 kanál ételízesítő
1 darab gyömbér
0,2 kg karalábé
1 kg csont
Leírás
Forrázás után, hideg vízzel tesszük fel a csontot. Ha felfőtt, habját leszedjük szűrőkanállal, megsózzuk. Bezöldségeljük a megtisztított és cikkekre vágott, vegyes zöldséggel, hagymával, fokhagymával, karalábéval, kelkáposztával és paradicsommal. Egész borsot és kis darabka gyömbért teszünk bele, majd amikor mindezzel ismét felfőtt, szép lassú forralás mellett, 3 óra hosszáig főzzük. Leszűrjük, és a húsleveshez hasonlóan, betétekkel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4