Receptek Levesek Csontleves

Hozzávalók

1 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej fokhagyma

1 marék Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

½ kg sárgarépa

1 fej hagyma

1 csokor petrezselyemzöld

10 dkg zeller

0,3 kg fehérrépa

1 kanál ételízesítő

1 darab gyömbér

0,2 kg karalábé

1 kg csont

Leírás

Forrázás után, hideg vízzel tesszük fel a csontot. Ha felfőtt, habját leszedjük szűrőkanállal, megsózzuk. Bezöldségeljük a megtisztított és cikkekre vágott, vegyes zöldséggel, hagymával, fokhagymával, karalábéval, kelkáposztával és paradicsommal. Egész borsot és kis darabka gyömbért teszünk bele, majd amikor mindezzel ismét felfőtt, szép lassú forralás mellett, 3 óra hosszáig főzzük. Leszűrjük, és a húsleveshez hasonlóan, betétekkel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4