Receptek Levesek Csontleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej fokhagyma
5 szem őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csokor friss petrezselyem
40 dkg vegyes zöldség
1 darab zellergumó
1 kanál ételízesítő
1 darab karalábé
80 dkg marha csont

Leírás

Felteszem a csontot, 5 l vízbe főni. Teszek bele sót, mert így hamarabb feladja a habját. Mikor felforr, leszedem, hogy ne legyen zavaros a levesem. A zöldségeket hozzáadom, kivéve ha teszek bele karfiolt is, mert azt csak a vége felé adom hozzá, hogy ne följön szét. Mikor megfőtt, kiszedem a csontot, és leszűröm a levest. Cérnametélttel, vagy daragaluskával tálalom.. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4