Receptek Levesek Csontleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej fokhagyma

5 szem Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

1 csokor petrezselyemzöld

40 dkg vegyes zöldség

1 darab zeller

1 adag ételízesítő

1 darab karalábé

80 dkg csont

Leírás

Felteszem a csontot, 5 l vízbe főni. Teszek bele sót, mert így hamarabb feladja a habját. Mikor felforr, leszedem, hogy ne legyen zavaros a levesem. A zöldségeket hozzáadom, kivéve ha teszek bele karfiolt is, mert azt csak a vége felé adom hozzá, hogy ne följön szét. Mikor megfőtt, kiszedem a csontot, és leszűröm a levest. Cérnametélttel, vagy daragaluskával tálalom.. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4