Hozzávalók
1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 darab vöröshagyma
3 darab sárgarépa
1 csomag petrezselyemzöld
2 darab fehérrépa
1 kanál ételízesítő
0,2 kg kelkáposzta
10 dkg levestészta (eperlevél)
1 kg csont
Leírás
A csontot jól megmossuk és 2-3 órán keresztül főzzük. A sárgarépát, petrezselyemgyökeret hosszába, a karalábét, hagymát szeletekre vágjuk és a zsírban lepirítjuk. A többi zöldséggel együtt, a csontokhoz adjuk és együtt főzzük. Leszűrjük és bármilyen metéltet, vagy galuskát főzünk bele.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4