Hozzávalók

1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 gerezd fokhagyma

1 darab vöröshagyma

3 darab sárgarépa

1 csomag petrezselyemzöld

2 darab fehérrépa

1 kanál ételízesítő

0,2 kg kelkáposzta

10 dkg levestészta (eperlevél)

1 kg csont

Leírás

A csontot jól megmossuk és 2-3 órán keresztül főzzük. A sárgarépát, petrezselyemgyökeret hosszába, a karalábét, hagymát szeletekre vágjuk és a zsírban lepirítjuk. A többi zöldséggel együtt, a csontokhoz adjuk és együtt főzzük. Leszűrjük és bármilyen metéltet, vagy galuskát főzünk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4