Receptek Levesek Csontleves cérnametélttel

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej fokhagyma

1 fej hagyma

1 csipet fehérbors

1 darab zeller

2 darab fehérrépa

1 kk ételízesítő

1 darab karalábé

3 darab répa

1 kg csont

Leírás

A csontot mossuk meg, és hideg vízben rakjuk fel. Ha felforrt, szedjük le a habját, és rakjuk bele a zöldségeket, fűszereket. Lassú tűzön főzzük, 2-3 órán keresztül, majd ha ha jó íze van és a zöldségek puhák, akkor szűrjük le. Külön kifőzött tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4