Receptek Levesek Csontleves cérnametélttel
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej fokhagyma
1 fej hagyma
1 csipet fehérbors
1 darab zeller
2 darab fehérrépa
1 kk ételízesítő
1 darab karalábé
3 darab répa
1 kg csont
Leírás
A csontot mossuk meg, és hideg vízben rakjuk fel. Ha felforrt, szedjük le a habját, és rakjuk bele a zöldségeket, fűszereket. Lassú tűzön főzzük, 2-3 órán keresztül, majd ha ha jó íze van és a zöldségek puhák, akkor szűrjük le. Külön kifőzött tésztával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4