Receptek Desszertek Sütést igénylő Csokoládés sütemény
Hozzávalók
18 dkg liszt
2,5 dl tej
2 tk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
12 dkg cukor
6 kanál kakaópor (instant)
6 dkg sütőmargarin (olvasztott)
12 dkg csokoládé (tört)
1 tábla tejcsokoládé (olvasztott)
Leírás
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tojás sárgáját, a tejet, a lisztet és a cukrot elektromos habverővel, 5 percig keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint, a sütőport, a vaníliás cukrot, a lekvárt és a kakaóport. A tojásfehérjét szintén elektromos habverővel, kemény habbá verjük és hozzáöntjük az előzőleg kikevert masszához, a csokidarabokkal együtt. Óvatosan, fakanállal összekeverjük, majd beleöntjük a tepsibe. 180 fokon, kb. 30 percig sütjük (tűpróba). Ha megsült, száraz konyharuhára fordítjuk a sütőpapíros felével felfelé, megvárjuk amíg annyira meghűl, hogy le tudjuk róla szedni a sütőpapírt.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4