Receptek Desszertek Sütés nélküli Csokoládés édesburgonya

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg porcukor
8 dkg kakaópor
1 dl főzőtejszín
4 dl növényi tejszín
30 dkg édesburgonya

Leírás

Az édesburgonyát meghámozzuk, és sós vízben, puhára főzzük. A tejszínt habbá verjük, a kakaóval és porcukorral. Ha megfőtt a burgonya, áttörjük, és kevés tejszínnel simára keverjük. Poharakba rétegeljük a csokis habot és a kihűlt pürét. A végén, kakaóval leszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4