Receptek Főételek Húsos ételek Csokis-mustáros csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 gerezd fokhagyma

½ fej vöröshagyma (páchoz)

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 fej lilahagyma

10 dkg Tesco Finest dijoni mustár fehérborral (páchoz)

1 dl szójaszósz (páchoz)

2 bögre rizs

1 kg csirkecomb

10 dkg csokoládé (páchoz)

Leírás

A pác hozzávalóit összekeverem és bepácolom vele a csirkecombokat. Egy éjszakára, hűtőben, letakarva állni hagyom. A lila hagymát megfuttatom olívaolajon és beleteszem a bepácolt húsokat, a fennmaradó páccal együtt, majd kb. 60-90 perc alatt, puhára megpárolom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4