Receptek Desszertek Sütést igénylő Csokis, dán sütemény

Hozzávalók

70 g liszt

2 darab alma (kockázva)

100 g kristálycukor

120 g étcsokoládé

150 g margarin

4 darab tojás szétválasztva

80 g darált dió

Leírás

150 g margarint, egy edényben elkezdünk felolvasztani, majd adunk hozzá 100 g kristálycukrot. Miután felolvadt a cukor is, 120 g étcsokoládét, majd 80 g darált diót adunk hozzá. Levesszük az edényt a gázról és gyakori kevergetés mellett, hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, 4 tojássárgáját egyenként hozzákeverünk, majd 70 g lisztet is. A 4 tojásfehérjét 1 ek. kristálycukorral, kemény habbá verjük és a csokis masszához keverjük. Egy előre kivajazott sütőformába öntjük a keveréket és rászórjuk az almát. Előmelegített sütőben, 45-50 perc alatt megsütjük. Tejszínhabbal és baracklekvárral tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4