Hozzávalók

6 dl tejszín

6 darab tojás sárgája

20 dkg porcukor

20 dkg csokoládé

Leírás

Kb. 1 dl tejszínhez, hozzákeverjük a reszelt csokoládét, és lassú tűzön, gőz fölött megolvasztjuk. A maradék tejszínhez hozzákeverjük a tojást, a porcukrot, majd gőz fölé tesszük, és hozzáadjuk a csokis tejszínt. Habverővel addig keverjük, amíg be nem sűrűsödik. Ha kihűlt, fagylaltgépbe tesszük, és addig kevertetjük, míg megfelelő állagúra nem hűl.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4