Hozzávalók
6 dl tejszín
6 darab tojás sárgája
20 dkg porcukor
20 dkg csokoládé
Leírás
Kb. 1 dl tejszínhez, hozzákeverjük a reszelt csokoládét, és lassú tűzön, gőz fölött megolvasztjuk. A maradék tejszínhez hozzákeverjük a tojást, a porcukrot, majd gőz fölé tesszük, és hozzáadjuk a csokis tejszínt. Habverővel addig keverjük, amíg be nem sűrűsödik. Ha kihűlt, fagylaltgépbe tesszük, és addig kevertetjük, míg megfelelő állagúra nem hűl.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4