Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Sült csirkemell kápia paprikával és sajttal töltve.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Hosszában vágjuk ketté a kápia paprikák és távolítsuk el a magházat.
Klopfoljuk a csirkemellet kb. 3 mm vékonyra. Szórjuk meg sóval, borssal.
Keverjük össze a sajtot, vizet, kaport, vegetát, oregánót és a kenyérmorzsát.
Töltsük meg a kápia paprikákat ezzel a keverékkel.
Helyezzük hosszában a paprikát a csirke közepére. Tekerjük fel a csirkét, rögzítsük fogpiszkálóval. Öntsünk némi olívaolajat egy serpenyőbe, tegyük rá a tekercseket és süssük 30-35 percig.