Receptek Főételek Húsos ételek Csirkepaprikás gombával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál tejföl

60 dkg csirkemellfilé

2 darab hagyma

5 kanál zsír

1 csipet fehérbors

3 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkemellet felaprítjuk, csak úgy, mint a hagymát. Ezután a lábasba zsírt melegítünk és beletesszük az apróra vágott hagymát. Üvegesre pároljuk, adunk hozzá pirospaprikát, finomra vágott gombát és összekeverjük, majd a húst, besózva beletesszük. Kevés meleg vizet öntünk alá mindaddig, amíg a hús megpuhul. Ekkor zsírjára lesütjük és belekeverünk néhány kanál sűrű tejfölt. Ha felforrt, galuskával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4