Receptek Főételek Húsos ételek Csirkemell édesburgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
60 dkg csirkemell (filé)
3 dl tejszín
1 csipet szárított rozmaring
40 dkg édesburgonya

Leírás

Az édesburgonyát megtisztítjuk, felaprítjuk és párolóedényben megpároljuk. A csirkemellet kockára vágjuk és vajon megpirítjuk. Fűszerezzük, majd ha puha a csirke, hozzáadjuk az édesburgonyát. Tejszínnel felöntjük és kiforraljuk. Tészta, vagy rizs köretet kínálunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4