Receptek Főételek Húsos ételek Csirkemáj szederrel

Hozzávalók

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

1 csipet őrölt fahéj

3 dl vörösbor

1 csipet szegfűszeg

20 dkg szeder

1 kg csirkemáj

1 csipet ételízesítő

3 kanál keményítő

Leírás

A csirkemájat felaprítjuk és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a fűszereket és a szederszemeket, valamint a vörösbort. 5-6 percig főzzük és keményítővel sűrítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4