Receptek Főételek Húsos ételek Csirkehúsos penne

Hozzávalók

250 g penne
2 darab csirkecomb (csontozott)
1 marék szárított gomba
180 milliliter főzőkrém
75 g parmezán
1 marék friss petrezselyem
2 csipet

Élvezze ezt a könnyed csirkehúsos pennét sajtkrémes szósszal!

Elkészítés

1

Főzzük meg a tésztát a csomagolásán szereplő leírás szerint.

2

Vágjuk kockára a csirkehúst, a gombát pedig tegyük vízbe.

3

Süssük serpenyőben a csirkehúst kb. 10 percig.

4

Öntsük le a vizet a gombáról, süssük 5 percig levesalappal.

5

Tegyük a serpenyőbe a csirkehúst, a reszelt sajtot, adjuk hozzá a tésztafőzés után megmaradt vizet és a főzőkrémet.

6

Főzzük össze. Adjuk hozzá a főtt tésztát és alaposan keverjük össze. Tálaljuk petrezselyemmel és reszelt sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4