Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb zacskóban

Hozzávalók

1 kanál tengeri só
½ kk őrölt fekete bors
4 egész csirkecomb
1 kk szárított bazsalikom
1 kanál őrölt pirospaprika
1 kk szárított oregánó
1 darab sütőzacskó

Leírás

A combokat letisztítjuk, megmossuk, letörölgetjük és az összekevert fűszerekkel bedörzsöljük. Belerakjuk a zacskóba, elkötjük. Kb. 1-2 óra pihenés után, a zacskót megszurkáljuk. 190-200 C°-on, 40-45 perc sütés következik. Tanács: Nagyon finom és az a legjobb benne, hogy saját levében párolódik, aztán sül.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4