Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb zacskóban

Hozzávalók

1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

½ kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

4 egész csirkecomb

1 kk bazsalikom

1 kanál pirospaprika (őrölt)

1 kk oregáno

1 darab sütőzacskó

Leírás

A combokat letisztítjuk, megmossuk, letörölgetjük és az összekevert fűszerekkel bedörzsöljük. Belerakjuk a zacskóba, elkötjük. Kb. 1-2 óra pihenés után, a zacskót megszurkáljuk. 190-200 C°-on, 40-45 perc sütés következik. Tanács: Nagyon finom és az a legjobb benne, hogy saját levében párolódik, aztán sül.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4