Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb zacskóban
Hozzávalók
1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
½ kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
4 egész csirkecomb
1 kk bazsalikom
1 kanál pirospaprika (őrölt)
1 kk oregáno
1 darab sütőzacskó
Leírás
A combokat letisztítjuk, megmossuk, letörölgetjük és az összekevert fűszerekkel bedörzsöljük. Belerakjuk a zacskóba, elkötjük. Kb. 1-2 óra pihenés után, a zacskót megszurkáljuk. 190-200 C°-on, 40-45 perc sütés következik. Tanács: Nagyon finom és az a legjobb benne, hogy saját levében párolódik, aztán sül.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4