Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
4 darab csirkecomb
½ kg csiperkegomba
1 marék rukkola
1 csipet fűszersó

Leírás

A gombákat felaprítjuk és egy olajozott tepsibe rakjuk. A csirkecombokat befűszerezzük és rárakjuk a gombára. Lefedjük fóliával és 160 fokon megsütjük. Ha megsült, akkor a gombát egy serpenyőbe rakjuk és megpirítjuk. Dobunk rá rukkolát és utánaízesítünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4