Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb párolt gyümölccsel
Hozzávalók
5 dkg vaj
1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
3 darab alma
1 csipet fahéj
1 fej hagyma
4 darab csirkecomb
2 darab narancs
3 darab kivi
1 csipet fűszersó
Leírás
A csirkecombokat jól lemossuk és leitatjuk róla a vizet. Jól bedörzsöljük a fűszerrel. A tepsibe olajat öntünk, beletesszük a négybe vágott hagymát és a fokhagymacikkeket. A combokat a tepsibe helyezzük és jól megkenjük az olajjal. A tepsibe még öntünk egy kevés vizet, majd alufóliával letakarjuk. Jó szorosan zárjuk le az alufóliával, hogy a sütéskor keletkezett pára/gőz maradjon a fólia alatt és jól puhítsa meg a combokat. Ezután 180-200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 30-40 perc után eltávolítjuk a fóliát, majd visszatesszük és kb. 10 percig hagyjuk, hogy jól piruljanak meg. Lehetőleg fordítsuk át mindkét oldalára. A gyümölcsöket vajon átfuttatjuk és fahéjjal fűszerezzük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4