Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb mustáros mártásban
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
5 dl tejszín
4 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
4 darab csirkecomb
1 csipet fehérbors
1 csipet ételízesítő
Leírás
A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem. Serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom. Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4