A combokat egy mélyebb tepsibe, jénaiba tesszük. A félbevágott, meghámozott hagymát rátesszük, maj...
10 dkg vaj
1 fej hagyma
1 csipet őrölt fahéj
2 darab leveskocka
1 csokor petrezselyem
1 üveg magozott meggybefőtt
2 kanál keményítő
1 csipet őrölt szegfűszeg
4 darab csirkecomb filé
A combokat egy mélyebb tepsibe, jénaiba tesszük. A félbevágott, meghámozott hagymát rátesszük, majd rámorzsoljuk a leveskockákat. Letakarjuk alufóliával, majd közepes lángon, egy és háromnegyed órát sütjük. Levesszük a fóliát, rászórjuk az apróra vágott petrezselymet, és negyed óra alatt, pirosra sütjük. Közben a meggyet lecsepegtetjük, és vajon átpároljuk, a fűszerekkel. Felöntjük kevés vízzel, majd ha forr, akkor keményítővel sűrítjük. Tálaláskor a sült combokat bevonjuk, a mártással.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.