Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb meggyraguval

Hozzávalók

10 dkg vaj

1 fej hagyma

1 csipet őrölt fahéj

2 darab leveskocka

1 csokor petrezselyem

1 üveg magozott meggybefőtt

2 kanál keményítő

1 csipet őrölt szegfűszeg

4 darab csirkecomb filé

Leírás

A combokat egy mélyebb tepsibe, jénaiba tesszük. A félbevágott, meghámozott hagymát rátesszük, majd rámorzsoljuk a leveskockákat. Letakarjuk alufóliával, majd közepes lángon, egy és háromnegyed órát sütjük. Levesszük a fóliát, rászórjuk az apróra vágott petrezselymet, és negyed óra alatt, pirosra sütjük. Közben a meggyet lecsepegtetjük, és vajon átpároljuk, a fűszerekkel. Felöntjük kevés vízzel, majd ha forr, akkor keményítővel sűrítjük. Tálaláskor a sült combokat bevonjuk, a mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4