Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb meggyraguval

Hozzávalók

10 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fahéj
2 darab húsleveskocka
1 csokor friss petrezselyem
1 üveg meggybefőtt
2 kanál keményítő
1 csipet őrölt szegfűszeg
4 darab csirkecomb filé

Leírás

A combokat egy mélyebb tepsibe, jénaiba tesszük. A félbevágott, meghámozott hagymát rátesszük, majd rámorzsoljuk a leveskockákat. Letakarjuk alufóliával, majd közepes lángon, egy és háromnegyed órát sütjük. Levesszük a fóliát, rászórjuk az apróra vágott petrezselymet, és negyed óra alatt, pirosra sütjük. Közben a meggyet lecsepegtetjük, és vajon átpároljuk, a fűszerekkel. Felöntjük kevés vízzel, majd ha forr, akkor keményítővel sűrítjük. Tálaláskor a sült combokat bevonjuk, a mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4