Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb meggyraguval
Hozzávalók
3 kanál vaj
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
4 darab csirkecomb
50 dkg meggybefőtt
1 kanál keményítő
½ csomag mézeskalács fuszer
1 kanál fűszersó
Leírás
A csirkecombot dörzsöljük be fűszersóval, és rakjuk olajozott tepsibe. 160 fokos sütőben, szép lassan süssük meg. A meggyet pároljuk át vajon, szórjuk meg a fűszerkeverékkel, és engedjük fel vízzel. Keményítővel sűrítsük be, és a forró ragut, merjük a kisült csirkecombra.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4