Receptek Gyerekmenü Előételek Csirke szendvics szőlővel és dióval

Hozzávalók

1 darab csirkemell

1 tk piros paprika

1 fej kelkáposzta

1 csésze dió

12 szem szőlő (negyedére vágva)

1 szelet zeller

1 pohár natúr joghurt

4 szelet teljes kiőrlésű kenyér

2 csipet

Elkészítés

1

Pirítsuk meg egy kis serpenyőben a diót, majd hagyjuk kihűlni.

2

Fűszerezzük pirospaprikával a csirkemellet, süssük meg és vágjuk csíkokra.

3

Egy kis tálkában keverjük össze a bordáskelt, a zellert, a szőlőt, a diót és a sajtot, ezután adjuk hozzá a csirkecsíkokat és a joghurtot.

4

Pirítsuk ropogósra a kenyeret, végül kenjük meg a húsos-gyümölcsös krémmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4