Receptek Gyerekmenü Előételek Csirke szendvics szőlővel és dióval
Hozzávalók
1 darab csirkemell
1 tk piros paprika
1 fej kelkáposzta
1 csésze dió
12 szem szőlő (negyedére vágva)
1 szelet zeller
1 pohár natúr joghurt
4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
2 csipet
Elkészítés
 alt=
1
Pirítsuk meg egy kis serpenyőben a diót, majd hagyjuk kihűlni.
 alt=
2
Fűszerezzük pirospaprikával a csirkemellet, süssük meg és vágjuk csíkokra.
 alt=
3
Egy kis tálkában keverjük össze a bordáskelt, a zellert, a szőlőt, a diót és a sajtot, ezután adjuk hozzá a csirkecsíkokat és a joghurtot.
 alt=
4
Pirítsuk ropogósra a kenyeret, végül kenjük meg a húsos-gyümölcsös krémmel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4