Hozzávalók

5 dkg vaj

1 darab citrom leve

1 darab lilahagyma

2 darab csirkemellfilé

1 darab cukkini

1 mk tárkony (szárított)

1 dl fehérbor (száraz)

1 darab padlizsán

1 darab gomba (laska)

1 kanál konyak

1 darab répa

Leírás

A csirkét csíkokra vágjuk és vajon átsütjük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott zöldségeket és megpirítjuk. Ráöntjük a citromlevet, a konyakot, meg a fehérbor felét, majd fűszerezzük. Fedő alatt, kis lángon, a levében, időnként megforgatva, puhára pároljuk. Félidőben, a vermut másik felét is beleöntjük. Végül összeforgatjuk a spagetti tésztával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4