Az apróra vágott hagymát kevés zsíron megdinszteljük, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, és nagy...
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 gerezd fokhagyma
2 kg burgonya
1 kg csirkemellfilé
1 fej hagyma
1 csipet majoranna
1 csipet fehérbors
2 kanál pirospaprika
Az apróra vágott hagymát kevés zsíron megdinszteljük, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, és nagy lángon sütjük. Megszórjuk sóval, borssal, pirospaprikával és majoránnával. 10 perc alatt kész van, de mielőtt teljesen megsül, beletesszük a zúzott fokhagymát is. A burgonyát meghámozzuk, majd kockára vagy hasábra vágjuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük. Mikor kiszedtük és lecsepegtettük, összekeverjük a pecsenyével. Picit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, majd tálaljuk.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.