Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 gerezd fokhagyma
2 kg burgonya
1 kg csirkemell
1 fej vöröshagyma
1 csipet majoranna
1 csipet őrölt fehérbors
2 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

Az apróra vágott hagymát kevés zsíron megdinszteljük, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, és nagy lángon sütjük. Megszórjuk sóval, borssal, pirospaprikával és majoránnával. 10 perc alatt kész van, de mielőtt teljesen megsül, beletesszük a zúzott fokhagymát is. A burgonyát meghámozzuk, majd kockára vagy hasábra vágjuk, és bő, forró olajban pirosra sütjük. Mikor kiszedtük és lecsepegtettük, összekeverjük a pecsenyével. Picit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, majd tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.02.
Rendelj most
Eper
1 kg
-35%
3999 Ft
2599
Ft
Eper
Az ajánlat érvényes2025.04.02.
Rendelj most
Idared alma
-41%
749 Ft
439
Ft/kg
Idared alma
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4