Receptek Főételek Húsos ételek Csirke borsszószban
Hozzávalók
1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 kanál liszt
3 kanál víz
3 kanál vaj
1,8 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 kg csirkemellfilé
1 darab hagyma
1 kk kakukkfű
3 kanál paradicsompüré
1,5 kanál borsszósz
Leírás
A melleket dörzsölje be sóval és 1 ek. borsszósszal. Forgassa lisztbe és süsse serpenyőben, olajon, mindkét oldalon, aranybarnára. Vegye ki a szárnyakat, az olajból csak 1 evőkanálnyit hagyva a serpenyőben. Az aprított hagymát dinsztelje meg, keverjen hozzá 1 ek. lisztet. A paradicsompépet keverje 3 ek. vízzel simára és keverje hozzá a hagymás liszthez. Keverje hozzá a kakukkfűvet, a maradék borsszószt és a vajat. Tegye vissza a csirkét, párolja kb. 30 percig, míg megpuhul. Melegen tálalja.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4