Hozzávalók

1 l tej

2 tasak vaníliás cukor

20 dkg cukor

2 dl tejszín

3 kanál kakaópor

1 tasak pudingpor

1 tasak vaníliás pudingpor

Leírás

A tejet két edényben felforraljuk, mindegyikbe rakunk cukrot és vaníliás cukrot. A pudingporokat külön-külön kikeverjük, és a forró tejbe engedjük. Kevés tejszínt keverhetünk mindkét krémbe. Poharakba rétegeljük a pudingokat, és hagyjuk megdermedni. Hűtőbe rakjuk, és hűtjük 60 percig. Kakaóval megszórva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4