Receptek Levesek Csicseriborsós paradicsomleves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej vöröshagyma
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
35 dkg sűrített paradicsom
10 dkg csicseriborsó
10 dkg zeller
1 csipet római kömény
Leírás
Áztassuk be vízbe már előző este az átválogatott csicseriborsót.Főzzük 1 órán át enyhén sós vízben.A hagymát vágjuk csíkokra,a zellert hámozzuk meg,szeleteljük fel,majd a szeleteket vágjuk csíkokra.Forrósítsunk olajat egy nagyobb lábasban,pirítsuk meg benne a hagymát.Szórjuk meg egy teáskanál római köménnyel,curryvel és pirospaprikával.adjuk hozzá a csicseriborsót és a zellercsíkokat,majd öntsük fel a csicseriborsó főzőlevével.Keverjük bele a paradicsompürét,és főzzük a forrástól számítva 15 percig leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4