Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Áztassuk be vízbe már előző este az átválogatott csicseriborsót.Főzzük 1 órán át enyhén sós vízben.A hagymát vágjuk csíkokra,a zellert hámozzuk meg,szeleteljük fel,majd a szeleteket vágjuk csíkokra.Forrósítsunk olajat egy nagyobb lábasban,pirítsuk meg benne a hagymát.Szórjuk meg egy teáskanál római köménnyel,curryvel és pirospaprikával.adjuk hozzá a csicseriborsót és a zellercsíkokat,majd öntsük fel a csicseriborsó főzőlevével.Keverjük bele a paradicsompürét,és főzzük a forrástól számítva 15 percig leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk.