Receptek Desszertek Sütést igénylő Cseresznyés tarka muffin

Hozzávalók

tengeri só
1 darab tojás
2 csésze finomliszt
tej
2 tk sütőpor
étolaj
3 kanál kakaópor
szódabikarbóna
barna cukor
cseresznye befőtt
1 tk mézeskalács fűszerkeverék

Leírás

A sütőt 220 °C-ra előmelegítjük, a formákat előkészítjük (olaj vagy papír). Egy nagy tálban, jól elkeverjük a lisztet a cukorral, a sütőporral, a fűszerrel, a sóval és a szódabikarbónával. Egy másik tálban, simára keverjük a tojást, a tejet és az olajat, majd hozzáadjuk (kis adagokban) a lisztes keveréket. Alaposan kidolgozzuk a tésztát és ketté osztjuk. Az egyik felébe beleszórjuk a kakaót. Ez a tészta kerül a forma aljába, majd rá a fehér tészta és rászórjuk a cseresznyét. A formákat háromnegyedig töltjük. 18-25 percig sütjük és tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4