Receptek Desszertek Sütést igénylő Citrusos-joghurtos torta

Hozzávalók

7 dkg cukor

12,5 dkg margarin

15 dkg babapiskóta

5 kanál citromlé

30 dkg joghurt

1 csomag tortazselé

5 kanál narancslé

60 dkg krémsajt

3 kanál limelé

5 kanál füstölt olajos halkonzerv

Leírás

A babapiskótát tegyük nagy műanyag zacskóba, és nyújtófával zúzzuk teljesen apróra. A margarint olvasszuk meg, dolgozzuk össze a piskótamorzsával, majd nyomkodjuk sütőpapírral kibélelt, kapcsos tortaformába. A krémsajtot, a joghurtot és a lime-levet keverjük össze, kézi mixerrel. A tortazselét, a cukrot, a narancs-, a citrom- és a grépfrútlevet melegítsük fel egy lábasban, és habverővel dolgozzuk a sajtkrémbe. A krémet töltsük tortaformába, és 3 órára tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt, díszítsük a torta tetejét felvert tejszínhabbal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4