Receptek Desszertek Sütést igénylő Citrusos-joghurtos torta
Hozzávalók
7 dkg cukor
12,5 dkg margarin
15 dkg babapiskóta
5 kanál citromlé
30 dkg joghurt
1 csomag tortazselé
5 kanál narancslé
60 dkg krémsajt
3 kanál limelé
5 kanál füstölt olajos halkonzerv
Leírás
A babapiskótát tegyük nagy műanyag zacskóba, és nyújtófával zúzzuk teljesen apróra. A margarint olvasszuk meg, dolgozzuk össze a piskótamorzsával, majd nyomkodjuk sütőpapírral kibélelt, kapcsos tortaformába. A krémsajtot, a joghurtot és a lime-levet keverjük össze, kézi mixerrel. A tortazselét, a cukrot, a narancs-, a citrom- és a grépfrútlevet melegítsük fel egy lábasban, és habverővel dolgozzuk a sajtkrémbe. A krémet töltsük tortaformába, és 3 órára tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt, díszítsük a torta tetejét felvert tejszínhabbal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4