Receptek Főételek Hal Citromos-vajas pontyragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
½ pohár tejföl
3 gerezd fokhagyma
2 kanál extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
1 darab póréhagyma
60 dkg pontyfilé
3 kanál friss petrezselyem

Leírás

A pórét vágjuk apróra, a vajat olvasszuk fel, és adjuk hozzá az olívaolajat. Melegítsük fel, és rakjuk bele a póréhagymát. Pároljuk meg. Vágjuk kockára a filét, és rakjuk rá a póréra. Fűszerezzük, és locsoljuk meg citromlével. Szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, és dúsítsuk tejföllel. Tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4