Receptek Főételek Hal Citromos-vajas harcsadarabok

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 dl tej

10 dkg vaj

1 darab citrom leve

1 dl tejszín

1 csipet fehérbors

50 dkg karfiol

8 dkg átszitált liszt

50 dkg harcsa filé

Leírás

A karfiolt szedjük rózsáira, és sós vízben főzzük puhára. A harcsát vágjuk kockára. Készítsünk egy világos, vajas rántást, amit forró tejjel engedjük fel, és forraljuk ki. Fűszerezzük, majd forraljuk bele a halat és a karfiolrózsákat. Kevés tejszínnel tegyük krémessé. Párolt rizzsel, vagy tésztakörettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4