Receptek Levesek Citromos meggy krémleves

Hozzávalók

2 dl tej

1 tasak vaníliás cukor

2 kanál cukor

1 darab citrom

1 dl tejszín

1 csipet őrölt fahéj

1 csipet szegfűszeg

2 üveg magozott meggybefőtt

Leírás

A fűszerekből kivonatot készítünk és belefacsarjuk a citrom levét is. A gyümölcsöt szétturmixoljuk és igény szerint leszűrjük. Hozzáadjuk a tejet és a cukrot, majd lassú tűzön az első pár buborékig elkezdjük felforralni. Beleszűrjük a kivonatot, miközben amikor már langyos, a főzőtejszínt is elkeverjük benne. A tálaláshoz hagyjuk teljesen kihűlni!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4