Receptek Főételek Hal Citromos-gombás halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab citrom
30 dkg gomba
1 csipet ételízesítő
1 kg halfile
1 marék bazsalikom levél
1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
A halat vágjuk kockára, és vajon futtassuk meg. Ha kifehéredett, akkor adjuk hozzá a fűszereket és a szeletekre vágott gombát. Fedő alatt addig pároljuk, míg a leve elpárolog. Rizs körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4