Receptek Főételek Húsos ételek Chilis bab fehér babbal
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 doboz vörösbabos kukoricás konzerv
1 csipet ételízesítő
40 dkg pulykahús
1 doboz bab (fehér, konzerv)
1 doboz paradicsomkonzerv
Leírás
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk. Egy mélyebb lábasba olajat öntünk, felforrósítjuk és a hagymákat dinszteljük meg benne. Rátesszük a darált húst, megsózzuk, borsozzuk, paprikát, oreganót és chilit szórunk rá. Ha a hús már kifehéredett, hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot, kb. 1,5-2 dl ketchup-ot és 4 evőkanál piros aranyat, valamit egy kanál Erős Pistát. 25-30 percig rotyogtatjuk az egészet, ha kell vizet öntünk hozzá, hogy jó szaftos legyen és hogy ne égjen le. Ha szükséges, utánfűszerezünk. Hozzáadjuk az alaposan lemosott vörösbab konzervet és az egészet jól összeforraljuk. Ne legyen túl híg a lé! Reszelt sajttal, forrón tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4