Receptek Gyerekmenü Főételek Céklás rizottó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 darab cékla
4 kanál citromlé
1 csipet ételízesítő
30 dkg rizs
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A rizst, hagyományos módon pároljuk meg. A céklát, sós vízben főzzük meg, majd reszeljük le sajtreszelőn, vagy káposztareszelőn. Vajon pároljuk meg a hagymát, majd rakjuk rá a céklát és pároljuk össze a fűszerekkel. Dobjuk rá a rizst és keverjük össze.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4