Hozzávalók

5 darab tojás
10 kanál tej
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
30 dkg finomliszt
10 kanál kristálycukor
16 dkg vaj
5 kanál étolaj
1 darab cékla
25 dkg porcukor

Leírás

A céklát főzzük meg, hámozzuk meg, majd vágjuk apró kockára. A nedves anyagokat keverjük össze. A lisztet keverjük össze a sütőporral, és forgassuk bele a tojásos masszába. Keverjük össze, majd a céklát is keverjük hozzá. Vajazott-lisztezett formába rakjuk, és előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4