Receptek Saláták Capresesaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ kg paradicsom (fürtös)
25 dkg mozzarella
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított bazsalikom
1 csipet szárított oregánó

Leírás

A sajtot vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomot úgy vágjuk fel, hogy a szárrésze még összetartsa. Az így keletkezett résekbe dugjuk a sajt szeleteket. Az olajból, bazsalikomból, oreganóból, kapribogyóból, sóból és borsból öntetet készítünk és ráöntjük a paradicsomra. Hűtés után tálalható.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4