Receptek Levesek Burgonyás gombaleves
Hozzávalók
1 mk liszt (teljes kiőrlésű)
1 mk vöröshagyma
5 dkg burgonya (kis kockára vágott)
1 mk Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
15 dkg gomba (nyers)
1 kanál főzőkrém (3%-os)
Leírás
A nyers gombát és burgonyát kockázd fel! A gombát csöppnyi olajon futtasd meg és add hozzá a burgonyát, a reszelt vöröshagymát, majd ízlés szerint fűszerezd! Önts hozzá 4 dl vizet! 15 percig főzd együtt a hozzávalókat! A teljes kiőrlésű lisztet keverd ki a főzőkrémmel és melegítsd meg a levessel együtt, majd az egészet forrald fel! Forrón tálald! Szórd meg frissen vágott snidlinggel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4