Receptek Levesek Burgonyás gombaleves

Hozzávalók

1 mk finomliszt (teljes kiőrlésű)
1 mk vöröshagyma
5 dkg burgonya (kis kockára vágott)
1 mk étolaj
15 dkg csiperkegomba (nyers)
1 kanál főzőkrém (3%-os)

Leírás

A nyers gombát és burgonyát kockázd fel! A gombát csöppnyi olajon futtasd meg és add hozzá a burgonyát, a reszelt vöröshagymát, majd ízlés szerint fűszerezd! Önts hozzá 4 dl vizet! 15 percig főzd együtt a hozzávalókat! A teljes kiőrlésű lisztet keverd ki a főzőkrémmel és melegítsd meg a levessel együtt, majd az egészet forrald fel! Forrón tálald! Szórd meg frissen vágott snidlinggel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4