Receptek Levesek Burgonyakrémleves

Hozzávalók

1 fej vöröshagyma

5 darab burgonya

3 kanál vaj

2 dl tejszín

1 darab leveskocka

1 darab babérlevél

1 kk pirospaprika

Leírás

A hagymát apró vágjuk és vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát, a majorannát és a babérlevelet. 1-2 percig ezzel is dinszteljük. A krumplit kockára vágjuk és lábasba tesszük. Néhány percig kevergetjük, majd felengedjük vízzel. Borssal és sóval ízesítjük. Addig főzzük, míg a burgonya megpuhul. Ekkor hozzákeverjük a tejszínt. Botmixerrel pépesítjük. Tálaláskor meghintjük finomra vágott petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4