Receptek Levesek Burgonyakrémleves póréval
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 kanál liszt
8 darab burgonya
3 dl tejszín
1 csipet fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma
Leírás
A burgonyát sós vízben felrakjuk főni. Közben a pórét karikára vágjuk. A levest ízesítjük, és ha megfőtt a burgonya, akkor behabarjuk, majd alaposan leturmixoljuk. Ezután alaposan kiforraljuk, és belerakjuk a karikára vágott pórét. Tejszínnel dúsítjuk a levest.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4