Receptek Levesek Burgonyafőzelék húspogácsával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 darab Tesco Finest friss tojás (húspogácsa)
1 kg burgonya
10 dkg vaj
2 dl tejszín
1 fej hagyma (reszelve, húspogácsa)
1 csipet fehérbors
2 darab babérlevél
1 csipet ételízesítő
60 dkg darált hús (húspogácsa)
8 dkg átszitált liszt
3 gerezd áttört fokhagyma (húspogácsa)
1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem (fele a húspogácsába)
Leírás
A burgonyát meghámozzuk, és kockára vágjuk, majd a fűszerekkel együtt, felrakjuk 1 liter vízbe főni. Közben a darált húst befűszerezzük, és ráütünk 1 db tojást. Alaposan összekeverjük, és húspogácsákat készítünk belőle. A kontakt grillt felmelegítjük, olajjal megkenjük, és megsütjük benne a húspogácsákat. Ha a burgonya megpuhult, készítünk egy világos, vajas rántást, amivel sűrítjük a főzeléket. Finomra vágott petrezselyemmel, valamint tejszínnel tesszük tökéletessé. Tálaláskor, a burgonyafőzelékre rakjuk a húspogácsákat.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4