Receptek Levesek Burgonya krémleves gombával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

40 dkg burgonya

15 dkg vaj (5 dkg a gombához kell)

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

15 dkg gomba

1 kanál ételízesítő

1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A burgonyát puhára főzzük, ételízesítős vízben. Közben a gombát szeletekre vágjuk és vajon megpároljuk. Ha burgonya megpuhult, leturmixoljuk. Újra felforraljuk, majd hőkiegyenlítéssel hozzáadjuk a tejszínt és a felolvasztott vajat. Beleszórjuk a petrezselyemzöldet és a gombát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4