Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
2 fej vöröshagyma
1 darab zöldpaprika
1 csipet majoranna
5 dkg zsír
0.8 kg csirkemáj
10 dkg csiperkegomba
10 dkg zöldborsó
1 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

A csirkemájat megtisztítjuk és kockára vágjuk. A felforrósított zsíron a félfőre vágott (először félbevágjuk, majd karikára szeleteljük) vöröshagymát megdinszteljük. A tűzről levéve meghintjük a pirospaprikával, rátesszük a csirkemájat, az apróra vágott fokhagymát, sóval, majoránnával, őrölt borssal, - aki szereti a csípőset - Erős Pistával ízesítjük, és pirítva puhára sütjük (kóstoljuk meg, hogy teljesen átsült-e a máj). Mehet hozzá a zöldborsó,cikkekre vágott gomba és a paprika meg a lecsó. Párolt rizzsel, vagy főtt burgonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4