Receptek Főételek Húsos ételek Budapest ragu sertésmájjal
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
4 darab paprika
1 fej hagyma
1 csipet majoranna
10 dkg zsír
15 dkg gomba
15 dkg zöldborsó
1 tk pirospaprika
1 csipet ételízesítő
60 dkg sertésmáj
Leírás
A hagymát vágjuk finomra, és dinszteljük meg. Adjuk hozzá a kockára vágott májat, és fedő alatt pároljuk meg, félig. Közben fűszerezzük, majd ha félig megpárolódott, adjuk hozzá a felaprított paprikát és paradicsomot, valamint a cikkekre vágott gombát. Pároljuk tovább fedő alatt, majd mielőtt kész lenne, adjuk hozzá a zöldborsót. Pároljuk készre, és tetszőleges körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4