Hozzávalók

2 g Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

60 g liszt

1 g sütőpor

200 g porcukor

30 g kakaópor (keserű)

1 rúd vanília (belseje)

2 darab tojás szétválasztva

115 g teavaj

Leírás

Melegítsük elő a sütőt 170 C-ra és készítsünk elő egy kiolajozott, kilisztezett tepsit. Szedjük ki a vaníliarúd belsejét, majd habosítsuk ki a vajat, és a porcukrot a vaníliarúd belsejével. Folyamatos habosítás mellett egyenként adjuk hozzá a tojás sárgákat. Közben egy másik edényben a lisztet alaposan keverjük össze a sütőporral, a sóval, és a kakaóporral. Ha a vaj felvette a tojás sárgákat, keverjük bele a lisztes keveréket. A tojásfehérjét verjük kemény habbá, és óvatosan forgassuk bele a vajas masszába. FIGYELEM! Először egy kevés habbal lazítsuk fel a masszát, majd óvatosan keverjük bele a többi tojáshabot is. A kész masszát tegyük a formába, és 170 C-on kb. 40 perc alatt süssük készre. Figyeljünk, nehogy megégjen a massza! Ha a brownie kisült, hagyjuk kihűlni, majd ízlés szerint vágjuk fel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4