Receptek Levesek Brokkoli krémleves turbulyával

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
200 ml tej
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
100 g tejszín
40 g margarin
½ l zöldségleves (kockából)
300 g brokkoli

Leírás

Felforrósítjuk a margarint, hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát és a fokhagymát. Beletesszük a párolt, vagy a fagyasztott brokkolit, majd felöntjük a zöldséglevessel és kis lángon felfőzzük. Ezután kézi mixerrel pépesítsük, közben pedig fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt és a tejjel elkevert lisztet. Még egyszer felforraljuk, majd sóval, borssal és szerecsendióval ízesítsük, turbolyával, vagy petrezselyemmel díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4